Πυρ και μανία έγινε ο Ζαχαρίας Ζούπης, Υπεύθυνος Ερευνών της Opinion Poll, με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Α και Β Πειραιά οι οποίοι ειρωνεύονται τις δημοσκοπήσεις.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του «ας αφήσουν κάποιοι τα εύκολα ειρωνικά σχόλια για τις δημοσκοπήσεις και ας τις λάβουν λίγο υπόψη, λίγο έστω…. Διαφορετικά θα έρθει η ώρα της κάλπης και πιστέψτε με θα πέσει κλάμα».

Τέλος αναφερόμενος στα στελέχη του ΚΙΝΑΛ τους προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσουν την αλλαζονική τους στάση θα βρεθούν προ εκπλήξεως ενώ πιστεύει, όπως αναφέρει ο ίδιος, ότι δέκα χρόνια που δεν βγάζουν Βουλευτή στην Α και Β Πειραιά δεν έχουν καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Ζαχαρία Ζούπη:

Καλό μας μήνα! καλή Ανάσταση! Μια σύσταση προς αδαείς και όσους είναι έτοιμοι να τους χειροκροτήσουν. Ας αφήσουν κάποιοι, τα εύκολα ειρωνικά σχόλια για τις δημοσκοπήσεις και ας τις λάβουν λίγο υπόψη, λίγο έστω…. Διαφορετικά θα έρθει η ώρα της κάλπης και πιστέψτε με θα πέσει κλάμα. Και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς ήττα μεγάλου μεγέθους αν δεν αλλάξει ριζικά , αλλά θα πάρει ένα σεβαστό ποσοστό και όχι 6%-7%… Ας προσέχουν λοιπόν ιδιαίτερα οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ … Αν δεν έχουν καταλάβει τίποτα που κοντά δέκα χρόνια δεν έχουν βγάλει βουλευτή σε Α΄και Β΄Πειραιά και ακόμα τους τρώει η αλαζονεία, ίσως καταλάβουν ξαφνικά από ένα καταστροφικό αποτέλεσμα…. Αν δεν καταλάβουν τι συμβαίνει πάντα, αν δεν αλλάξουν ριζικά…. Αυτά…. Καλό Πάσχα !

Πηγή: e-peiraias.gr