Στην αντεπίθεση πέρασε η 30χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση του ράπερ Lamanif.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατηγορήθηκε για τη δημιουργία ροζ βίντεο και την εκβίαση του 24χρονου ράπερ, υπέβαλε μηνύσεις τη Δευτέρα στο Τ.Α. Καλαμαριάς.

Η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα το πρωί υπέβαλε δύο μηνύσεις, σύμφωνα με το GrTimes: Στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση καθώς την κατονόμασε στην δική του μήνυση.

Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της-γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

«Του έστειλα το βίντεο γιατί ήταν φίλος μου – Δεν ήξερα ότι είχαν κόντρα»

Σε δηλώσεις της η 30χρονη, ανέφερεότι έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση καθώς «δέχομαι πυρά από παντού». Επαναλαμβάνει επίσης ότι έστειλε το επίμαχο βίντεο σε ένα παιδικό της φίλο, χωρίς να γνωρίζει ότι θα το ανεβάσει: «Με τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεο είχαμε επικοινωνία γιατί μεγαλώσαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήξερα ότι είχαν κόντρα».

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εκβίασης του 24χρονου Lamanif, προσθέτοντας ότι «θα ήμουν πρόθυμη να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά από τη στιγμή που με κατηγορεί για εκβιασμό, ότι ανήκω σε κύκλωμα, ότι είμαι αφέντρα… απαιτώ εγώ συγγνώμη».

Πηγή: e-peiraias.gr