Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στην Ελάσσονα που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άστεγοι.

Ο κ. Μαρινάκης διέθεσε 20 οικίσκους, στους οποίους πρόκειται να μείνουν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού για τη δωρεά του… «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Μαρινάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και διέθεσε 20 οικίσκους για να τακτοποιηθούν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία αυτή έγινε σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων, για τη μεγάλη προσφορά του».

Για την κατάσταση στην περιοχή ανέφερε «είμαστε στην τρίτη ήδη νύχτα (σ.σ χθες) που οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στις σκηνές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες γιατί και το ψύχος είναι αρκετό αλλά ζούμε και με το φόβο των μετασεισμών. Χτες είχαμε ένα μεγάλο μετασεισμό κοντά στην περιοχή της Ελασσόνας που προσέθεσε φόβο σε όλους τους ανθρώπους.

Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο Δαμάσι, το χωριό που έχει πληγεί περισσότερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ έχουν χάσει τα σπίτια τους, καθώς έχουν κριθεί ακατάλληλα για να μείνουν. Κάποιοι είναι στις σκηνές, κάποιοι σε ξενοδοχεία, και η κατάσταση είναι δύσκολη».

Πηγή: e-peiraias.gr