Μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων κινούνταν με κατεύθυνση από το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Μαρτίου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου, το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα, κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα. H σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα.

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η νεαρή συνοδηγός φαίνεται να γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας. 

H αγάπη του Αλέξανδρου για τη μαμά του και για την Ελλάδα

Το ένα από τα δύο παιδιά, ο Αλέξανδρος, «έφυγε» σε ηλικία μόλις 25 χρονών. Εκτός από το νεαρό της ηλικίας του δεν είχε καλά καλά προλάβει να χαρεί και τα εγκαίνια της δικής του επιχείρησης.

Στις 25 Δεκεμβρίου, τρεις μήνες νωρίτερα, ο Αλέξανδρος ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το logo της δικής του επιχείρησης, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα. Ο αδερφός του δουλεύει στα καράβια.

Ο Αλέξανδρος καταγόταν κατά το ήμισυ από την Ρωσία αλλά η περηφάνια του και η αγάπη του για την Ελλάδα ήταν μεγάλη. Υπηρέτησε μάλιστα στη σχολή αλεξιπτωτιστών. 

Ο Νίκος, το δεύτερο αγόρι από το Πέραμα που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα, ήταν αδελφικός φίλος του Αλέξανδρου. Εργαζόταν ως διανομέας και σύμφωνα και με τις αναρτήσεις του στο Facebook θεωρούσε τη δουλειά του δύσκολη κι επισφαλή.

Παράλληλα, στον ελεύθερο χρόνο του εργαζόταν και ως dj όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Ήταν ένα εξίσου αγαπητό παιδί σε όλο το Πέραμα.

Πηγή: e-peiraias.gr