Νέα ανακοίνωση-παρωδία από τον τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές της ΕΟΚ.

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της είπε όχι στις εκλογές της Κυριακής υπό τον φόβο επεισοδίων καθώς την ίδια μέρα διενεργείται και πορεία 2.000 οπαδών του Παναθηναϊκού για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλει.

Γι΄αυτή την απόφαση έβγαλε ανακοίνωση ο τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής όπου ρίχνουν τα βέλη τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατηγορώντας τον για «πραξικόπημα» ενώ ρίχνουν ευθύνες και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τονίζοντας ότι είναι «απαράδεκτο ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να ακολουθεί εντολές του Αυγενάκη, χρησιμοποιώντας την Ελληνική Αστυνομία, για να σταματήσει τις εκλογές στο Μπάσκετ».

Τέλος κατηγορούν τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι προσπαθεί να έχε κομματικό έλεγχο στον Αθλητισμό.

Και εμείς ρωτάμε τον Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής είναι άσχετος ή στημένος;

Πως μπορεί να συνεχίζει να στηρίζει απροκάλυπτα μια διοίκηση που υποβαθμίζει και απαξιώνει το άθλημα, λειτουργεί μονομερώς και εξευτελίζει τους θεσμούς. Με ανθρώπους που βρίσκονται απαγκιστρωμένοι 50 χρόνια στις ίδιες θέσεις. Δεν μπορεί το Κίνημα Αλλαγής να συντάσσεται τόσο ανοιχτά με ανθρώπους που διχάζουν, λειτουργούν με αδιαφανείς διαδικασίες και δεν εμπνέουν τη νέα γενιά σε ένα άθλημα, το οποίο επί δεκαετίες ήταν το εθνικό μας σπορ.

Δυο τινά συμβαίνουν. Ή είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή είναι στημένοι.

Πηγή: e-peiraias.gr