Το καμάρι του Πειραιά, το Παπαστράτειο, 13 χρόνια από το κλείσιμό του αναγεννάται μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου «13 χρονια μετά το οριστικό κλείσιμο του κλειστου γυμναστηρίου Π.Καπαγερωφ(Παπαστρατειο)» και συνέχισε «15 μηνες μετα την ανάληψη των καθηκόντων μας ως διοίκηση της Περιφερειας Αττικης,προχωραμε τους επομενους μηνες,στην δημοπράτηση και υλοποίηση ενος από τα σημαντικότερα αθλητικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραια»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σταυρούλας Αντωνάκου:

13 χρονια μετά το οριστικό κλείσιμο του κλειστου γυμναστηρίου Π.Καπαγερωφ(Παπαστρατειο) και 15 μηνες μετα την ανάληψη των καθηκόντων μας ως διοίκηση της Περιφερειας Αττικης,προχωραμε τους επομενους μηνες,στην δημοπράτηση και υλοποίηση ενος από τα σημαντικότερα αθλητικά έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραια!

Επι 8 χρόνια οι προκάτοχοι μας στην Περιφέρεια Αττικης κατέβαλαν προσπάθειες για το έργο όμως ήταν πάντα ένα έργο δύσκολο,στο οποίο και εμεις και όλοι μας βρίσκαμε σημαντικά εμπόδια!

Πλέον,προχωράμε…

Προσωπικά,θα πω μόνο πως είμαι ιδιαιτερα χαρουμενη,αν αναλογιστεί κανεις ότι τα μισά σχεδόν χρόνια της ζωής μου,τα έζησα ως αθλήτρια ακριβώς διπλα,στο κολυμβητήριο.

Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που μας ανακοίνωσαν το 2007,να μην ξαναμπούμε για ζέσταμα στο γήπεδο,γιατί υπήρχε κίνδυνος…

Είναι μια όμορφη μέρα για όλους μας αλλά κυρίως για τον αθλητισμό.

Πηγή: e-peiraias.gr