Η Ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει ετοιμάσει ένα αφιέρωμα για τον εκλιπόντα πρόεδρο Β.Ε.Π. Ανδριανό Μιχάλαρο , με όλες τις Δράσεις ενίσχυσης και υποστήριξης του γυναικείου επιχειρείν που διοργάνωσε το Β.Ε.Π. ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «Women Can Win».

🎯Κοκτέιλ με άρωμα γυναικείας επιχειρηματικότητας, Ευρωπαϊκά προγράμματα ενίσχυσης και δικτύωσης των γυναικών επιχειρηματιών, Educational party, Σεμινάρια επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, Βίντεο μέσα από τις επιχειρήσεις κατά την παραγωγική διαδικασία, Βραδιά γυναικείας επιχειρηματικότητας, Δράσεις ενημέρωσης σε όλη την επιμελητηριακή περιφέρεια κ.α, οι γυναίκες μέλη – επιχειρηματίες του Β.Ε.Π. κατάφεραν να δώσουν το μήνυμα, «Women Can Win».

🖊«…..Η ομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας είναι κύτταρο του επιμελητηρίου μας, ζωντανό, δυναμικό και είμαι περήφανος για τις δράσεις που αναπτύσσουν. Θα είμαστε δίπλα τους για να αποδείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα είναι μοχλός ανάπτυξης! Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος Β.Ε. Π., Educational Party Β.Ε.Π. 2019»

Πρόεδρε, σ ευχαριστούμε ❗❗❗

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ❗❗❗

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Β.Ε.Π.

Πηγή: e-peiraias.gr