Δήλωση του Θοδωρή Τερζή, Αντιδήμαρχου Αθλητισμού, δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας & εθελοντισμού του Δήμου Περάματος, με αφορμή την άνοδο του Ιωνικού στην Superleague μετά από 14 χρόνια.

Όπως τονίζει ο κύριος Τερζής «Όλοι οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής Β’ Πειραιώς νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά για την επιτυχία του Ιωνικού» ενώ κλείνει με μια ευχή για διάκριση και άλλων σωματείων της Β Πειραιά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Θοδωρή Τερζή:

Δήλωση Αντιδημάρχου Αθλητισμού Περάματος για την άνοδο του Ιωνικού Νικαίας στην Superleague

Ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Ιωνικού για την άνοδο στην Superleague.

Ο Ιωνικός θριάμβευσε την τελευταία αγωνιστική της Super League 2, αφού νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη εντός έδρας με μεγάλη ανατροπή και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας το απευθείας εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-07.

Όλοι οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής
Β’ Πειραιώς νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά που το ιστορικό αυτό σωματείο βρίσκεται επιτέλους στη θέση που του αξίζει έπειτα από 14 χρόνια.

Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την πολύ σημαντική αυτή επιτυχία.

Ο Ιωνικός είχε πολλές ένδοξες στιγμές στην Α’ Εθνική και είμαι βέβαιος πως θα τις επαναλάβει. Οι επιτυχίες του αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλα τα σωματεία του Πειραιά.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ιωνικό και πολλές νίκες στην κορυφαία κατηγορία. Όπως και άλλες ομάδες της Β’ Πειραιώς να διακριθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας & εθελοντισμού
Δήμου Περάματος
Τερζής Β. Θεόδωρος

Πηγή: e-peiraias.gr