Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος Περάματος, Θοδωρής Τερζής, σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει για το μουσείο ναυτικής παράδοσης και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι ο Δήμος Περάματος θέλει να το κλείσει.

Με δήλωσή του ο κύριος Τερζής τονίζει ««Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» για να συνεχίζει τονίζοντας την ανάγκη που υπάρχει για ένα μουσείο ναυτικής παράδοσης «αντάξιο της πόλης του Περάματος». Παράλληλα έκανε αναφορά στο ήδη υπάρχον χαρακτηρίζοντας τον ένα χώρο « όπου δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ και οι πολίτες δεν απολαμβάνουν το παραμικρό και ανήκει και σε ιδιώτη ο οποίος το χρησιμοποιεί όπως αυτός επιθυμεί».

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε σκληρό ύφος «Είναι ντροπή το ότι δεν τηρεί κανέναν όρο της σύμβασης. Θα έπρεπε να έφευγε μόνος του μένοντας στα πολλαπλά οφέλη που έχει αποκομίσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία» ενώ συνεχάρη τον Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη «που δεν ανέχεται αυτήν την κακοδιαχείριση»

Τέλος ο Θοδωρής Τερζής προέτρεψε αυτούς που χρεοκόπησαν τον δήμο να κάνουν περισσότερη αυτοκριτική.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Θοδωρή Τερζή:

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Το Πέραμα αξίζει ένα σύγχρονο μουσείο ναυτικής παράδοσης για τους δημότες και τους επισκέπτες του.

Αντί γι αυτό έχουμε έναν χώρο όπου δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ και οι πολίτες δεν απολαμβάνουν το παραμικρό.

Αντί για μουσείο έχουμε έναν ιδιώτη που ανοίγει τον χώρο οποτε θέλει για να τον αξιοποιεί όπως αυτός επιθυμεί.

Είναι ντροπή το ότι δεν τηρεί κανέναν όρο της σύμβασης. Θα έπρεπε να έφευγε μόνος του μένοντας στα πολλαπλά οφέλη που έχει αποκομίσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Μπράβο στο Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη που δεν ανέχεται αυτήν την κακοδιαχείριση.

Η ντροπιαστική εικόνα ενός μουσείου-σπιτιού ιδιώτη που το κλειδώνει και φεύγει χωρίς να πληρώνει το παραμικρό πρέπει να λάβει τέλος. Ο δημότης του Περαματος θέλει σεβασμό στα εκατομμύρια ευρώ που έχει δώσει χωρίς αντίκρυσμα.

Αυτοί που χρεοκόπησαν το Δήμο και τον έθεσαν όμηρο τέτοιων καταστάσεων ας μην διαμαρτύρονται, αλλά να κάνουν αυτοκριτική»

Πηγή: e-peiraias.gr