Η ISOMAT, ως μία κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και να μην υποστηρίξει τον δύσκολο αγώνα του Πυροσβεστικού Σώματος για την προστασία του περιβάλλοντος και των συνανθρώπων μας. Αμέσως μετά το ξέσπασμα των πυρκαγιών στην Αττική, η εταιρία ήρθε σε επικοινωνία με το Π.Σ., εκφράζοντας την επιθυμία της για ενίσχυση σε ειδικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα σε κράνη. Έτσι η ISOMAT προχώρησε σε δωρεά πυροσβεστικών κρανών τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά για δασοπυρόσβεση – διάσωση.

Καθότι τα ειδικά αυτά κράνη έρχονται από εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού, και δεδομένων των καθυστερήσεων σε παραδόσεις που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ενώ παραγγέλθηκαν αρχές Αυγούστου έφτασαν στα μέσα Οκτώβρη, όποτε και παραδόθηκαν στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα από τον Εμπορικό Διευθυντή του Ομίλου ISOMAT/Chief Commercial Officer, κ. Αλέξανδρο Πετρίδη.

Για την ISOMAT «οι αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υπευθυνότητας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της και έμπρακτα θέλει να το επιδεικνύει με δράσεις από καρδιάς».

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης ευχαρίστησε την ISOMAT και απένειμε στην εταιρία αναμνηστικά δώρα ως ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη βοήθεια.

Πηγή: e-peiraias.gr