Απογευματινές ώρες της 19-11-2021, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, σε κατάστημα στην Γλυφάδα, εντός του οποίου διεξάγονταν τυχερά παίγνια άνευ αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί τυχερών  παιγνίων,

ενώ σε βάρος του υπεύθυνου λειτουργίας του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

 

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων -11- κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, με ισάριθμες οθόνες, πληκτρολόγια και ποντίκια, -6- τραπέζια επιστρωμένα με τσόχα, -2- σκληροί δίσκοι, συσκευή HUB και πλήθος μαρκών, τα οποία χρησιμοποιούντο από τα άτομα που ήταν στον χώρο για διεξαγωγή τυχερών παιγνίων.

Επιπρόσθετα το κατάστημα διατηρούσε κάμερες ασφαλείας έξωθεν της κεντρικής θύρας, οι οποίες κατέγραφαν όλο το δημόσιο χώρο εξωτερικά του καταστήματος, ενώ υπήρχε άτομο (τσιλιαδόρος) που επιτηρούσε το χώρο.

Πηγή: e-peiraias.gr