Στην Αστυνομία προσήχθησαν και αργότερα συνελήφθησαν δυο άτομα για τον ξυλοδαρμό και πυροβολισμό κατά 32χρονου Αλβανού στο Περιστέρι.

Ο θερμόαιμος γιος, γνωστής «εφοπλιστικής» οικογένειας του Πειραιά που είχε συμμετάσχει σε love reality και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό, είναι ο ένας από τους δύο που προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάστηκε για την εμπλοκή του στο αιματηρο επεισόδιο σε μάντρα στο Περιστέρι. 

Μαζί του, προσήχθη ένα ακόμη άτομο, γνωστό στις αρχές για την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, όπου ενα περίεργο ντουέτο, εισέβαλλε στη μάντρα των δυτικών προαστίων, ξυλοκόπησε με σιδηρογροθιές και στη συνέχεια πυροβόλησε στο ποδι 32χρονο Αλβανό. Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν αρχικά στην Ασφαλεια και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν.

Στη συνέχεια, καθώς προέκυψαν στοιχεία σε βάρους τους, η προσαγωγή μεταβλήθηκε σε σύλληψη. Οι δύο συλληφθένες εντοπίστηκαν στο Χαϊδάρι, καθώς μάρτυρες του συμβάντος είχαν συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

Πηγή

Πηγή: e-peiraias.gr