Μέλη της Εθνικής Επιτροπής Δικαίωσης Αρμενίων συνεπής στον αγώνα τους συναντήθηκαν σήμερα 13-09-2021 με τον Προέδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Αρμενίας τον βουλευτή Β Πειραιώς της ΝΔ Δημητρη Μαρκοπουλο.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στήριξης των εν Ελλάδι Αρμενίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή του πολέμου ήταν από τα ελάχιστα πολιτικά πρόσωπα που δεν δίστασε λεπτό να σταθεί στο πλευρό του Αρμενικού λαού.

Μάλιστα σε παρέμβαση του στο παρελθόν στην κρατική τηλεόραση της Αρμενίας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε χαρακτηρίσει “μπούλινγκ” αυτό που κάνει σε Αρμενία, νοτιοανατολική Μεσόγειο, Λιβύη και Συρία η Τουρκία ενώ είχε τονίσει πως τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας θα μείνουν απλά όνειρα.

Τόνισε πως συμμερίζεται το πόνο του Αρμενικού λαού και θα είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που δίνει η Επιτροπή τους. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δίκαιο αγώνα τους, αλλά και για την αφύπνιση συνειδήσεων στην Ελλάδα μας, δίνοντας σκληρή μάχη απέναντι στο εν δυνάμει Δούρειο ίππο.

Πηγή: e-peiraias.gr