Μετά την απώλεια ενός 38χρονου πατέρα την προηγούμενη Παρασκευή, τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας ακόμα άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδωσε μάχη με τον θανατηφόρο ιό για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 44χρονος, παρά το ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη, ενώ τη θέση του στη ΜΕΘ πήρε ένας 60χρονος από το Μαρτίνο, που διασωληνώθηκε.

Όλα, πλέον, τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid είναι γεμάτα (12 στα 12) και μάλιστα σε κάποια από αυτά δίνουν άνιση μάχη νέοι άνθρωποι, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας “χτυπημένοι” από τον ύπουλο ιό.

Μητέρα δύο παιδιών το 61ο θύμα του ιού

Μία γυναίκα 59 ετών από χωριό του Δομοκού είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που της άφησε η νόσος.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών, κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη με τον ιό και τις επιπλοκές που της δημιούργησε η covid-19 με την οποία διαγνώστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου.

Εισήχθη σε σοβαρή κατάσταση στις 20 Φεβρουαρίου στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας όπου και παρέμεινε μέχρι τις 18 Μαρτίου. Τότε έχοντας αρνητικοποιηθεί στον ιό, μεταφέρθηκε στην κανονική ΜΕΘ προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα ζωής και θανάτου από τις επιπλοκές που της δημιούργησε η επικίνδυνη νόσος, έχοντας σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Τελικά το απόγευμα της Κυριακής (21/3) κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Ήταν η 61η απώλεια για τη Φθιώτιδα που μετρά το θάνατο 33 ανδρών και 28 γυναικών με εύρος ηλικιών από 38 μέχρι 100 έτη και διάμεση ηλικία τα 81 έτη.

Πηγή: e-peiraias.gr