Έφυγαν από τη ζωή δύο σπουδαίοι συμπολίτες μας, αφήνοντας φτωχότερη την παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος» και την πόλη του Ιλίου. Πρόκειται για τον πρώην Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Ευθύμιο Βεντουράτο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019, Σπύρο Μισθό.

Ο Ευθύμιος Βεντουράτος υπηρέτησε επί σειρά ετών με συνέπεια και σεβασμό την Αυτοδιοίκηση, τον Αθλητισμό και το Γονεϊκό κίνημα, διετέλεσε  επί τέσσερεις εκλογικές περιόδους Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τεχνικών Έργων και μέσα από τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες πρόσφερε πολλά στην πατρίδα και την πόλη του Ίλιον. 

Ο Σπύρος Μισθός υπηρέτησε με αγάπη και αξιοπρέπεια το Θέατρο και τον Πολιτισμό, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, διετέλεσε Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και συνεργάστηκε με σπουδαίους του Ελληνικού Θεάτρου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα κοινά το 2019 έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξή μας, με πρόθεση να προσφέρει ακόμα περισσότερα (βιογραφικό). 

Ο επικεφαλής και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και τα μέλη της παράταξής του εκφράζουνε τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και τους οικείους τους. 

Πηγή: e-peiraias.gr