Με πνευμονία από κορωνοϊό νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από το βράδυ της Παρασκευής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Εκλιπαρώ όλους, μην υποτιμάτε την ασθένεια. Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό», είπε με βραχνή φωνή και εμφανώς καταπονημένος ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο «Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο..

«Σας εκλιπαρώ, είναι μια ασθένεια πάρα πολύ δύσκολη», λέει ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται 11 μέρες τώρα και νοσηλεύεται ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

«Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό», τόνισε ο βουλευτής, μιλώντας για την τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

«Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάστηκαν 11 τεστ για να φανεί ότι τελικά είναι θετικός στον ιό.

«Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10 και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: e-peiraias.gr