Μήνυμα – παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλας Αντωνάκου, σχετικά με την συζήτηση που γίνεται για το εμβόλιο του Κορωνοϊού.

Με κείμενο της στα social media αφού ξεκαθαρίζει τους δυο λόγους για τους οποίους η  ίδια θα κάνει το εμβόλιο συνεχίζει προειδοποιώντας για τους κινδύνους που θα προκαλέσουμε στους εαυτούς μας αλλά και τους δίπλα μας, εφόσον εμείς αποφασίσουμε ότι δεν θα το κάνουμε. Ενώ κλείνει το κείμενο με μια παραίνεση «Να γίνετε μέρος της λύσης-λήξης όχι της παράτασης της».

Ακολουθει η ανάρτηση της Σταυρούλας Αντωνάκου:

Παρακολουθώ,τον τελευταίο καιρο,έρευνες για το αν οι πολίτες αποδέχονται η’ όχι να εμβολιαστούν.

Νομίζω,επισης,ότι πλέον όλοι μας έχουμε κάνει αυτή την κουβέντα με ανθρώπους του περιβάλλοντος μας.

Η θέση μου,προσωπικά,είναι σαφης,φυσικά και θα κάνω το εμβόλιο!

Για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι γιατί είναι η μόνη λύση που υπάρχει για να αντιμετωπίσουμε τον ιο και να αποκτήσουμε ξανά την ελευθερία μας,εξασφαλίζοντας παράλληλα και την υγεία μας!

Ο δεύτερος λογος είναι,οτι όλες οι ατομικές και συλλογικές θυσίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα,με τα διαδοχικά lock down κτλ,είχαν ως κύριο στόχο να προστατέψουμε τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Αν λοιπόν,τώρα αποφασίσει κάποιος ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί,μπορεί αυτόματα να αποτελέσει κίνδυνο για τον εαυτό του αλλά και τους συνανθρώπους του…

Επειδή το εμβόλιο είναι ασφαλές,επειδή πρέπει να επανέλθει άμεσα η κανονικότητα,όσοι έχετε ενδοιασμούς καντε τον κόπο να συμβουλευτείτε ειδικούς και όχι το Google!

Ένα χρόνο μετά από την έναρξη της πανδημίας,όλα θα κριθούν τους επόμενους μήνες.

Να γίνετε μέρος της λυσης-λήξης όχι της παράτασης της…#staysafe #besmart #

Πηγή: e-peiraias.gr