Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, Χαράλαμπος Τουμπέκης, άλλαξε το λογότυπό του.

Δείτε την ανακοίνωση

Στη συνάντησή μας, με την σχεδιάστρια κα Mariana Lalaouni, συζητήσαμε το όραμα που έχουμε ως Διοίκηση για την επόμενη ημέρα του νοσοκομείου, τις προσπάθειες αναβάθμισης των χώρων και των υπηρεσιών προς τους Πολίτες, αλλά και το νέο πρόσωπο που θα έχει το Μεταξά τόσο για την κοινωνία του Πειραιά όσο και ως πρότυπο Ογκολογικό Νοσοκομείο.

Το αποτέλεσμα του νέου λογότυπου για εμάς εναρμονίστηκε πλήρως με το σεβασμό που επιδεικνύουμε ως προς το χαρακτήρα του Νοσοκομείου. Αλλά και ως προς το δρόμο μιας σύγχρονης εποχής.

Οφείλω όμως δύο κουβέντες για τη Mariana Lalaouni , η οποία σχεδίασε με ιδιαίτερο ζήλο και ακούραστα το λογότυπο του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», παραχωρώντας μας αφιλοκερδώς τα πνευματικά του δικαιώματα.

Την ευχαριστώ θερμά και της εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα, με άπλετο ταλέντο στο σχεδιασμό ρούχων και καταγωγή από την πανέμορφη Αίγινα.

Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας και ακολούθως εργάστηκε ως επιμελήτρια ρούχων στην τηλεόραση, ως σχεδιάστρια σε γνωστές εταιρείες της Αθήνας και στο θέατρο. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη δημιουργία νυφικών και αντρικών κοστουμιών, όπως και επίσης ως visual artist.

Το πάθος της και η υψηλή αισθητική της για τα ρούχα την οδήγησαν στη δημιουργία της Εταιρείας ‘’Μariana Lalaouni-Bespoke Uniforms’’ 2017. Έμπνευσή της ο καθένας και η καθεμία χωριστά. Στόχος της να σχεδιάσει στολές για διάφορους επαγγελματίες.

Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες ,να κυνηγά με πάθος τα όνειρά της και να τα πραγματοποιεί!

Πηγή: e-peiraias.gr