Φωταγωγήθηκε ο γιορτινός στολισμός της κοινότητας Αμπελακίων στη Σαλαμίνα,, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους κατοίκους.

Μπορεί να μην επιτρέπονται οι μετακινήσεις αλλά οι κάτοικοι μπορούν να  απολαύσουν τα Αμπελάκια στολισμένα, στο πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάνε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές.

Επίσης μ αυτή τη κίνηση ο Δήμος δείχνει ότι είναι κοντά στους ανθρώπους, κοντά στις πραγματικές αξίες, κοντά στην κοινωνία.

Τέλος τις δικές της ευχές έστειλε, η πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελακίων, Σταυρούλα Μαγιάτη «Τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα μας βρουν κάπως διαφορετικούς και έχοντας ως πρώτο μέλημα μας την προάσπιση της υγείας μας. Σε αυτό το πλαίσιο στη “μαγεία” που εμπεριέχουν αυτές οι άγιες μέρες, στολίζοντας το “χωριό” μας και ανάβοντας μετά από πολλά χρόνια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του παλιού Δημαρχείου Αμπελακίων, την πλατεία του Καματερού την πλατεία του Φοίνικα ,τη Φλωρεντία, το Ντοροντο, διότι για εμάς όλες οι περιοχές είναι σημαντικές έτσι πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων για τους μεγαλύτερους και θα φέρουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών! Θα ήθελα ως πρόεδρος να ευχαριστήσω το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου μας . Χρόνια πολλά με υγεία»!

Πηγή: e-peiraias.gr