Η χρονιά που αφήσαμε πίσω ολοκληρώθηκε και ήταν για όλους τους Έλληνες πολίτες δύσκολη σε πολλούς τομείς, με κυρίαρχο αυτόν της πανδημίας όπου βιώνει η χώρα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα. Με τη βοήθεια του Θεού και με τις γνώσεις των επιστημόνων η έλευση του εμβολίου ήδη χαράζει την επόμενη ημέρα.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τα προβλήματα όπου και αντιμετωπίσαμε με τη γείτονα χώρα. Και σε αυτό τον τομέα τα στελέχη μας απέδειξαν επαγγελματισμό, αλλά κυρίως αγάπη για τη χώρα τους και ανταπεξήλθαν στο ακέραιο της πρόκλησης αυτής.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) στάθηκε δίπλα σε κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων με πρόβλημα υγείας ή μέλους της οικογενείας του με πρόβλημα υγείας, αναπηρία και χρόνια πάθηση. Καταξιώθηκε στη συνείδηση των πολιτών και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί ήταν πάντα παρών σε ότι και αν του ζητήθηκε και πάντα αθόρυβα. Ο Σύνδεσμος κατάφερε να επιτύχει αυτή τη σχέση μέσα από την αμοιβαία εμπιστοσύνη όπου και ανέπτυξε με όλους τους Έλληνες πολίτες, θεσμούς και φορείς της χώρας μας.

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες αναφέρω συνέχεια ότι θα πρέπει όλοι μας να παραμερίσουμε ότι μας χωρίζει και να επικεντρωθούμε σε ότι μας ενώνει και να προχωρήσουμε με γνώμονα αυτό. Σας μεταφέρω τις ευχές και τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπευθύνων του και σας καλώ να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε τον Σύνδεσμο με την ίδια πίστη. Είμαι σίγουρος ότι θα το πράξετε και ο λόγος είναι ότι στην υγεία δεν χωράνε πειραματισμοί.

Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος με υγεία, ευτυχία και δύναμη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ – ΥΓ)

6932467666 

Πηγή: e-peiraias.gr