Στηρίζουμε μια πρότυπη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με αποδέκτες εκατοντάδες ανθρώπους που θα στερούνταν σίτισης.

Μια πρότυπη πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας βρίσκεται σε εξέλιξη από την πρώτη καραντίνα και μέχρι σήμερα, μήνες ολόκληρους με ένα μικρό διάλειμμα, στο Κερατσίνι. Στην ταβέρνα « ΚΡΗΤΙΚΟΣ» απέναντι από το Γήπεδο Σιταποθηκών, ο Δημήτρης Καρχανοραχάκης προσφέρει φαγητό σε εκατοντάδες ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με 50 συνανθρώπους μας και τώρα αγκαλιάζει κοντά στους 700! Ήταν και είναι μια προσπάθεια που έχει κόπο, που χρειάζεται μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Δεν θέλουμε μ΄αυτό το κάλεσμα να ρίξουμε ευθύνες σε κανένα, ούτε να μετρήσουμε τι προσέφερε κάθε φορέας. Πρέπει όμως να είναι πολύ σαφές ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του Δημήτρη Καρχανοραχάκη που έχει στηριχτεί βασικά από ιδιώτες και ευαίσθητους πολίτες που έχουν προσφέρει τρόφιμα. Ωστόσο, η προσπάθεια είναι μεγάλη και ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει καθημερινή σίτιση 700 ανθρώπων.

Αυτή την ώρα αισθανόμαστε την ανάγκη να καλέσουμε τον Δήμο, την Περιφέρεια Αττικής και φορείς της Κυβέρνησης να βοηθήσουν έμπρακτα προσφέροντας ποσότητες τροφίμων, δίνοντας οξυγόνο σ΄αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Καλούμε κάθε φίλο, αλλά και κάθε επαγγελματία ειδικά από τον χώρο των τροφίμων να βοηθήσουν. Ας προσφέρουμε όλοι ότι περισσότερο μπορούμε! Ας επισκεφτούμε τον χώρο κάνοντας την προσφορά μας σε τρόφιμα και μόνο!

Εκατοντάδες άνθρωποι το έχουν ανάγκη!

Πηγή: e-peiraias.gr