Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος γνωστός σχεδιαστής μόδας Κωνσταντίνος Μητροβγένης, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 8 Μαρτίου, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στα αθηναϊκά σαλόνια.

Ο σχεδιαστής μέχρι σήμερα ,μετά τη σύλληψή του από την ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, παρέμενε σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος. Ο φωτογράφος έχει ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 8.000 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή στην Ανθούσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Στο σπίτι του 34χρονου αλλοδαπού στο Μαρούσι, που διατηρεί φωτογραφείο, βρέθηκαν: ποσότητα 663,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 30,7 γραμμάρια ουσίας η χημική σύσταση της οποίας διερευνάται. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά πίσω από μια μεγάλη εικόνα.

Στο σπίτι του 43χρονου πιλότου στη Δροσιά βρέθηκαν 29,3 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, 784 φυσίγγια και τρία πιστόλια, εκ των οποίων το ένα είχε κλαπεί από αστυνομικό από την Κρήτη το 2014.

Πηγή: e-peiraias.gr