Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 61χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια ηλικίας 6 και 8 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, ενώ ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, καθώς τα 33 χρόνια που δουλεύει, ποτέ δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα. Μάλιστα ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν και πρόσωπα, τα οποία ο κατηγορούμενος είχε καλέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης.

0 61χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του και το ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο τραυματιοφορέας είχε τεθεί σε αναστολή των καθηκόντων του, κατόπιν διενέργειας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Οι καταθέσεις που δόθηκαν στις αρχές προέρχονται από εργαζόμενους στο νοσοκομείο, οι οποίο επιβεβαίωσαν τα δύο περιστατικά ασέλγειας στα ανήλικα κορίτσια.

Πηγή: e-peiraias.gr