Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Κίνημα Αλλαγής κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων (ιδιαίτερα κατά της Opinion Poll) και κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Για τους μεν δημοσκόπους αιτία είναι τα χαμηλά ποσοστά ενώ για τα ΜΜΕ είναι ότι δεν βγαίνουν αρκετά στα κανάλια.

Σε επίσημες δηλώσεις του ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και ένα από τα «πουλέν» της Φώφης Γεννηματά τόνισε «Ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν αυτοί που θέλουν να διαλύσουν το Κίνημα Αλλαγής, εκτός από τον εξοβελισμό του από την πρωϊνή τηλεοπτική ζώνη, είναι οι fake δημοσκοπήσεις. Η εν λόγω εταιρεία έχει και παρόν και παρελθόν αντιεπιστημονικών και προβληματικών ερευνών και σε άλλες περιόδους, όπως πχ την εσωκομματική αναμέτρηση στη ΝΔ το 2015. Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της εκφράζει ανοιχτά τις πολιτικές του προτιμήσεις». 

Ενώ πριν λίγες μέρες κατά των δημοσκοπικών εταιρειών είχε ταχθεί και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αναφέροντας «Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα».

Είναι ολοφάνερο ότι στο Κίνημα Αλλαγής, βλέποντας την δημοκοπική πτώση αλλά και την δημοσκοπική πτώση της αρχηγού του, προσπαθεί να δημιουργήσει εχθρούς για να δικαιολογήσει την πολιτική του ανυπαρξία. Και όχι γιατί δεν έχει θέσεις, ίσα ίσα θέσεις έχει και πολλές φορές σωστές, αλλά δεν έχει πρόσωπα και δεν έχει πυξίδα για το που θέλει να πάει.

Επικοινωνιακά παίρνει κάτω από τη βάση με επιλογές τύπου Βλάχου που μόνο κακό του κάνουν. Ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι όσο είχε το επικοινωνιακό ο μάστερ της τηλεόρασης, Σταμάτης Μαλέλης, μόνο ανοδική τάση είχε το ΚΙΝΑΛ.

Στο θέμα τον κομματικών οργανώσεων τα έχει κάνει μπάχαλο με αποκορύφωμα τους διορισμένους γραμματείς νομαρχιακών οργανώσεων που είναι σαν να μην υφίστανται.

Το Κίνημα Αλλαγής δείχνει να μην έχει στίγμα, να μην ξέρει που θέλει να πάει. Να προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις είτε προς δεξιά είτε προς αριστερά για να μην δυσαρεστήσουν κάποιον.

Το Κίνημα Αλλαγής χτυπιέται εκ των έσω, από την ίδια του αρχηγό και κυρίως από το επιτελείο της που όντας κλεισμένοι στα γραφεία τους στη Χαριλάου Τρικούπη, έχουν χάσει κάθε αίσθηση και επαφή με την κοινωνία.

Πηγή: e-peiraias.gr