Σημαντική πρωτοβουλία από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πέραμα, Βασίλη Βατίστα, για την προστασία των ευάλωτων ομάδων από τον καύσωνα που έρχεται.

Όπως έγινε γνωστό, ο κύριος Βατίστας, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Περάματος, κύριο Στάθη, όπου του ζήτησε να ληφθούν εκτάκτως μέτρα. Ο ΄Βασίλης Βατίστας προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Λαγουδάκη, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Βατίστα:

Κανείς να μη νιώσει αβοήθητος τις μέρες του καύσωνα. Σήμερα, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και που θα επικρατήσουν για το επόμενο προσεχές διάστημα , ως επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης επικοινώνησα με τον Γ.Γραμματέα του Δήμου κ. Στάθη ( δεν έγινε εφικτή η επικοινωνία με τον δήμαρχο αν και τον αναζητήσαμε) για να ζητήσουμε να ληφθούν μέτρα για τις ευάλωτες ομάδες του δήμου και να λειτουργήσουν και άλλα κλιματιζόμενα μέρη πλην του Β’ ΚΑΠΗ, για να καλυφθεί καλύτερα χωροταξικά το Πέραμα και να μην υπάρξει ενδεχόμενος συνωστισμός λόγω καύσωνα. Επίσης ζητήσαμε να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους που δουλεύουν ως φύλακες, κήπους, αποκομιδή απορριμμάτων από την πολύωρη έκθεσή τους στον ήλιο . Τέλος ζητήσαμε να ληφθεί μέριμνα και για τους εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Κανείς εργαζόμενος, κανείς συνδημότης μας που το έχει ανάγκη να μη νιώσει αβοήθητος τις μέρες του καύσωνα.

Πηγή: e-peiraias.gr