Σε καζάνι που βράζει έχει μετατραπεί το κλίμα των ημερών με τους αστυνομικούς να δέχονται σωρηδόν επιθέσεις από άγνωστα άτομα με κεκαλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Σύμφωνα με πηγές του Securitynews.gr, λίγο μετά τις 21:00 στο Πέραμα κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων αστυνομικοί δέχθηκαν αναίτια επίθεση από ομάδα 25-30 ατόμων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κάνοντας τον καθιερωμένο πλέον έλεγχο για άσκοπη μετακίνηση σταμάτησαν έναν πολίτη, ο οποίος αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία του, απειλούσε, έβριζε και φώναζε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί την κλήση ή να πληρώσει. Στην συνέχεια έριξε μια κουτουλιά σε έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκοταν στο σημείο.

Την ίδια ώρα γύρω στα 25-30 άτομα φορώντας φούτερ με κουκούλα και χειρουργικές μάσκες άρχισαν να κάνουν ρίψη μπουκαλιών κατά των αστυνομικών που υπηρετούν στην Τροχαία.

Επιπλέον μαρτυρίες αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενοι την ώρα που φώναζαν κάνοντας χρήση χυδαίων εκφράσεων κατά των αστυνομικών, έβγαλαν τα κινητά τους και ξεκίνησαν να βιντεοσκοπούν τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί με ψυχραιμία και σύνεση φώναξαν ενισχύσεις και με τη συνδρομή της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά προέβησαν σε συλλήψεις δύο εξ αυτών.Για τα ανωτέρω ακολούθησε διαδικασία του αυτοφώρου.

https://www.securitynews.gr/

Πηγή: e-peiraias.gr