Συνήθως σε δημοτικές εκλογές οι παρατάξεις βγάζουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα και τάζουν τι θα κάνουν αν εκλεγούν. Στο Πέραμα όμως η δημοτική παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» και ο επικεφαλής της Δημήτρης Γκανάς, ξεκινήσανε τις πράξεις και όχι τα λόγια.

Συγκεκριμένα ανέλαβε το κόστος της κατασκευής στεγάστρου στο ειδικό σχολείο της πόλης, για να μην βρέχονται τα παιδιά κατά την αποεπιβίβασή τους από το Σχολ. Λεωφορείο στο Σχολικό κτήριο καθώς και την διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης του Σχολικ. Λεωφορείου στο πεζοδρόμιο !!!

Παράλληλα ανέλαβαν τα έξοδα για υλικά ώστε να φτιαχτεί το πεζοδρόμιο όπου βρίσκεται το εκλογικό τους γραφείο με τη συνδρομή δυο τεχνιτών του Δήμου.

Ο δρόμος που έχει πάρει η «Δύναμη Ευθύνης» είναι πραγματικά εντυπωσιακός και δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdynamiefthynis%2Fposts%2F133768049124013&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”807″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Πηγή: e-peiraias.gr