Ο γνωστός Περαματιώτης, Δημήτρης Γκανάς, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Πέραματος, ενώ προχώρησε και στην ονομασία του Συνδυασμού η οποία θα είναι «Δύναμη Ευθύνης».

Όσοι γνωρίζουν τον κύριο Δημήτρη Γκανά γνωρίζουν την διαχρονική προσφορά του στους κατοίκους της πόλης και στην ίδια την πόλη. Ποτέ δεν κρύφτηκε, ποτέ δεν προσποιήθηκε. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και ΟΧΙ της ζήτησης. Υπηρετεί διαχρονικά την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και δεν υπηρέτησε ποτέ τα συμφέροντα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του «Πέρασαν τα χρόνια όμως και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, όχι απλά καθοδηγούνται αλλά χειραγωγούνται από κομματικές παρατάξεις, πολιτικούς και ανθρώπους που χρησιμοποιούν την αυτοδιοίκηση για προσωπική προβολή ή οφέλη. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να προσπαθήσω να είμαι εγώ αυτός που με την δική σας εμπιστοσύνη θα δούμε το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημήτρη Γκανά:

Ονομάζομαι Δημήτρης Γκανάς και νιώθω ότι ήρθε η ώρα να προσφέρω ενεργά στην πόλη που ζω όλη μου τη ζωή, που μεγάλωσα τα παιδιά μου, που μου έμαθε να αγαπώ την θάλασσα, πρώτο βήμα για την επαγγελματική μου καταξίωση.

Πολλές φορές προσπάθησα να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου, ήμουν δίπλα σε όλους τους εν ενέργεια δημάρχους, ανεξαρτήτως πολιτικής καταγωγής, με την ελπίδα ότι θα δω να αλλάζει ο τόπος μου.

Πέρασαν τα χρόνια όμως και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, όχι απλά καθοδηγούνται αλλά χειραγωγούνται από κομματικές παρατάξεις, πολιτικούς και ανθρώπους που χρησιμοποιούν την αυτοδιοίκηση για προσωπική προβολή ή οφέλη.

Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να προσπαθήσω να είμαι εγώ αυτός που με την δική σας εμπιστοσύνη θα δούμε το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα .

Ζήτησα από ανθρώπους έντιμους, άξιους και ικανούς να συστρατευτούμε ώστε να καταφέρουμε να δούμε αυτήν την πόλη να ξεπερνά τις παθογένειες της και να γίνεται ένα στολίδι όχι μόνο για τον Πειραιά, αλλά για όλη την Αττική. Στόχος ολων μας σε αυτόν συνδυασμό είναι να κάνουμε το Πέραμα “αξιοθέατο” και “αξιοζήλευτο”.

Με αυτό το προσωπικό μήνυμα, σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή σελίδα του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” μέσω της οποίας θα συνομιλούμε, θα αναλύουμε τις παθογένειες, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και θα οργανώνουμε κάθε κίνηση που θα μας φέρει πιο κοντά στο να αλλάξουμε την πόλη μας.

Δυνατοί είμαστε όλοι αν είμαστε ενωμένοι και πιο δυνατοί γινόμαστε όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να πράξουμε αυτό που πρέπει !!

Πηγή: e-peiraias.gr