Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει στο Πέραμα ανάμεσα στον γνωστό Περαματιώτη, Δημήτρη Γκανά και τον αντιδημάρχο Αθλητισμού του Δήμου Περάματος, Θοδωρή Τερζή.

Ο κύριος Γκανάς πήρε την απόφαση πριν λίγες μέρες να προσφέρει στον Δήμο Περάματος έναν απινιδωτή για τους αγώνες των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου της πόλης χωρίς όμως να έχει γίνει αποδεκτή η προσφορά του. Κάτι που το είχαμε γράψει και μεις πριν λίγες μέρες.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος απάντησε στον κύριο Γκανά με την παρακάτω ανάρτηση:

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία δωρεάς στο Δήμο Περάματος, αλλά και για τη θητεία μου ως ΑΜΙΣΘΟΣ Αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Με αφορμή την ανάρτηση ενός συμπολίτη μας και την πρόθεσή του να προσφέρει στο Δήμο μας έναν απινιδωτή θα ήθελα να διευκρινίσω τα κάτωθι. Όποιος πολίτης ή επιχείρηση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης επιθυμεί να κάνει κάποια δωρεά είναι αναγκαίο να επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Περάματος, ώστε να γνωστοποιηθεί στη διοίκηση του Δήμου και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το νόμο για την αποδοχή της δωρεάς. Όλες οι προσφορές γίνονται δεκτές αλλά όχι μέσω αναρτήσεων στο Facebook, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία, όπως ανέπτυξα ανωτέρω.

Επειδή τίθενται κι αλλά ζητήματα από δημότες να σας γνωστοποιήσω πως για την διεξαγωγή των αθλητικών αγώνων υπεύθυνος δεν είναι ο Δήμος Περάματος αλλά η αντίστοιχη ομοσπονδία. Εμείς προσπαθούμε για το καλό τον Αθλητικών σωματείων και προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.Σε κάθε περίπτωση είμαστε υπέρ της συνεργασίας με όλους τους πολίτες του Περάματος και επιδιώκουμε την προσφορά όλων σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με καλύτερες και ασφαλείς συνθήκες των αθλούμενων τις Πόλης μας. Συνεπώς, όλες οι προσφορές είναι καλοδεχούμενες στο Δήμο Περάματος.

Παράλληλα, για όσους δεν το γνωρίζουν, είμαι ΑΜΙΣΘΟΣ Αντιδημαρχος, η ενασχόληση μου με τα κοινά δεν μου αποφέρει κανένα προσωπικό όφελος, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του Περάματος και η προσφορά μου στην πόλη είναι ανιδιοτελής. κ. Γκανά, έχετε πέσει θύμα εσφαλμένης πληροφόρησης, όπως πολύ καλά γνωρίζετε το εκλογικό σύστημα επιβάλλει συγκεκριμένες διαδικασίες για την διαμόρφωση συνδυασμού.

Ετσι λοιπόν και ως επικεφαλής ενός Συνδυασμού που είχα την ευθύνη μαζί με πολλούς συνοδοιπόρους μας διαμόρφωσα τον δικό μου Δημοτικό Συνδυασμό.

Μέσα στα πλαίσια τις προεκλογικής μας πορείας συναντήθηκα και μαζί σου και με πολλούς φίλους Περαματιωτες και ζήτησα την εμπιστοσύνη τους και φυσικά την ψήφο τους.

Πιστεύω ότι δεν εκμεταλλεύτηκα ούτε τη σχέση που δημιουργήθηκε, ούτε φυσικά σας παρακάλεσα για κάτι, όπως λέτε. Ζήτησα την στήριξή σας. Τώρα σε σχέση με το ποια θα έπρεπε να ήταν η στρατηγική μου μετεκλογικά ήταν νομίζω δίκη μας επιλογή δηλαδή του Συνδυασμού μας, εσείς έχετε διαφορετική άποψη όπως είχατε και διαφορετική επιλογή που βεβαίως είναι σεβαστή και δεν θέλω να τη κρίνω. Τέλος, σε ότι αφορά την έμμισθη θέση του Αντιδημάρχου σας ενημερώνω ότι δεν δέχθηκα να είναι έμμισθη αλλά άμισθη για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Λυπάμαι πολύ για το μένος εναντίον μου, αλλά εγώ σέβομαι τον εαυτό μου και εσάς περισσότερο κ. Δημήτρη.

Με την ανάρτηση αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει ο κύριος Γκανάς σε προηγούμενα σχόλια.

Νέα παρέμβαση Γκανά με ηχηρό μήνυμα

Με νεότερο σχόλιο ο Δημήτρης Γκανάς απαντά στον Θοδωρή Τερζή «αν με σεβόσουν όπως λες, θα με έπαιρνες τηλ όπως παλαιά, που έλεγες να έρθω Καπετάνιε στην Καντίνα να πιούμε ένα ουζάκι και θα μου έλεγες. Καπετάνιο ευπρόσδεκτη η προσφορά!!!! και θα έληγε το θέμα. Κανένα μένος, ανταπόδωση της συμπεριφοράς σου, επί του θέματος είναι!!! Δεν έχω ξανασχοληθεί μαζί σου και αφού εξακολουθείς να με σέβεσαι σταματώ!!

Όμως η ιστορία έχει και συνέχεια καθώς ο Θοδωρής Τερζής κατέβασε την ανάρτηση που είχε κάνει για τον Δημήτρη Γκανά , όπως τον συμβούλεψαν φίλοι του σύμφωνα με τον κύριο Γκανά, ενώ φίλοι του πρώτου τον έπαιρναν τηλέφωνο για να τον «μαλώσουν». Έτσι στην τελευταία του ανάρτηση ο Δημήτρης Γκανάς απαντά στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση «Όσο τα σκαλίζετε τόσο θα τα σκαλίζω και θα σας πάρει η μπόχα».

Πηγή: e-peiraias.gr