Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά των νέων παιδιών της πόλης του Περάματος προχώρησε ο αντιδήμαρχος στο Πέραμα, Ανδρέας Κουλάλογλου.

Με ανάρτησή του στο facebook επιτίθεται κατά των νέων παιδιών, χαρακτηρίζοντάς τα «κακομαθημένα», «Σκατόμυαλά» και «κωλόπαιδα» τα οποία προσθέτει «ζουν ανάμεσά μας» και προσπαθούν να κάνουν την πόλη « σαν τον κατεστραμμένο εγκέφαλο τους». Δε μένει όμως εκεί. Συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον τους, τονίζοντας πως είναι «αναρχικοί του κώλου» και «επαναστάτες της δεκάρας». Τέλος τους χαρακτηρίζει «παράσιτα της κοινωνίας».

Σήμερα θα θα ξεκινήσω

την δημοσίευση

Με τις ζημιές που έχουν προκαλέσει,

Κάποια κακομαθημένα

Σκατόμυαλά

Κωλόπαιδα.

Που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Και προσπαθούν να κάνουν την πόλη μας, σαν τον κατεστραμμένο εγκέφαλο τους. Δηλώνοντας αναρχικοί του κώλου, και επαναστάτες της δεκάρας.

Ξέρω πως δεν πρόκειται να πέσει στην αντίληψή τους αυτό το κείμενο, και ούτε οι φωτογραφίες (ποια αντίληψη δηλαδή)

Μακάρι να πέσουν στη δικιά μας αντίληψη, όλοι αυτοί που θεωρούν όλα αυτά μαγκιά. Αλλά πολύ ασχολήθηκα, με όλα αυτά τα υποκείμενα παράσιτα της πόλης μας.

Ας κάνουμε κάτι όλοι εμείς, που σεβόμαστε και Αγαπάμε τον τόπο μας. Προστατεύοντας, και καταγγέλλοντας, όποια παράνομη πράξη. Απαξιώνοντας, όλο τον κόπο των εργαζομένων,

και τα χρήματα του Πολίτη αυτής της πόλης

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να κάνουν, ότι μπορούν καλύτερο για αυτή την πόλη. Δημιουργώντας ότι καλύτερο μπορούν, με τις δυνάμεις που διαθέτουν.

Και η διοίκηση, προσπαθεί με τις δυνατότητες που τους παρέχει η κεντρική εξουσία, να κάνει όσο μπορεί καλύτερα το έργο της.

Εμείς λοιπόν, συνεχίζουμε να φτιάχνουμε, καινούργιες υποδομές, και να συντηρούμε τις παλιές, με πείσμα και αγάπη, για την πόλη μας.

Να ευχαριστήσω λοιπόν, όλα τα τμήματα του εργατοτεχνικού προσωπικού. Ξεκινώντας από την υπηρεσία πρασίνου,

(Τα παιδιά των λουλουδιών)

Των μικρό έργων, του ηλεκτροφωτισμού, της καθαριότητας, τους οδηγούς μας και όλα τα τμήματα που σχετίζονται με αυτούς!!!

Και τους χειριστές μηχανημάτων έργου.

Τα χρυσά κορίτσια των μικρό έργων.

Που καθημερινά δίνουν έναν σκληρό αγώνα, με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος Να ευχαριστήσουμε και το Δήμαρχο μας Γιάννη Λαγουδάκη, που μας παρέχει όλη αυτή την υλικοτεχνική υποδομή

Πηγή: e-peiraias.gr