Τραγικό θάνατο βρήκε χθες (2/10) ένας 27χρονος άνδρας στον Πειραιά, ο οποίος έπεσε μέσα σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, στο οποίο γίνονταν εργασίες.

Η Πυροσβεστική και οι άνδρες της ΕΜΑΚ χρειάστηκαν τρεις ώρες για να τον ανασύρουν από βάθος μέτρων, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον κάλυψαν με ένα λευκό πανί και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, όπου και εξέπνευσε.

Ο άτυχος ανδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Οι αιτίες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υποχώρησαν τα τοιχώματα του φρεατίου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί.

Τι συνέβη

Ήταν λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι ο 27χρονος, που εργαζόταν σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, καταπλακώθηκε από πέτρες και μπάζα. Αμέσως στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.

Με το ειδικό μηχάνημα αποκόλλησης οι πυροσβέστες έβγαζαν τους ογκώδεις λίθους που τον είχαν καταπλακώσει, με μεγάλη προσοχή. Σταματούσαν τις εργασίες και ζητούσαν απόλυτη σιωπή, προσπαθώντας να έρθουν σε επικοινωνία με τον εγκλωβισμένο άνδρα, όπως μετέδωσε το Mega.

Τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης ο 27χρονος αποκρινόταν. Οι ελπίδες, ωστόσο, γρήγορα έσβησαν. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, με αστυνομικούς, αλλά και συγγενείς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Πηγή: e-peiraias.gr