Μήνυμα – παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του Συνδυασμού Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», Παντελή Καμά, με αφορμή την σκληρή κριτική στην ταβέρνα «Κρητικός» αλλά και στην κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την παρουσία της κόρης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, Δημήτρης Καρκανοραχάκης, θέλησε να στείλει ευχαριστίες. Αυτό δεν άρεσε στην Λίτσα Ρέπα, γνωστό τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή και προκάλεσε την έντονη αντιδρασή της.

Από την πλευρά του ο Παντελής Καμάς, σε ανάρτησή του, τόνισε πως «Η επίσκεψη της Δάφνη Μητσοτάκη, σήμερα στην ταβέρνα Κρητικός , για να βοηθήσει προσωπικά στην παρασκευή γευμάτων με άπορους , την τιμά προσωπικά». Εν συνεχεία στις δήθεν καταγγελίες της Λίτσας Ρέπα, ότι η ταβέρνα του Δημήτρη έχει γίνει μηχανισμός προπαγάνδας της Ν.Δ, απάντησε ότι «Είναι γνωστό και στον τελευταίο πολίτη ότι ο Δημήτρης ανήκει στο χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δεν αρνήθηκε βοήθεια από κανέναν. Βοηθήσαμε τις δράσεις εμείς ως συνδυασμός, βοήθησε η κυρία Κασιμάτη. Βοήθησε και ο κύριος Μητσοτάκης και η αλήθεια είναι πιο πολύ από όλους μας. Βοηθησαν επίσης και δεκάδες πολίτες . Σε όλους έχει αναφερθεί ο Δημήτρης προσωπικά και ονομαστικά».

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Παντελή Καμά :

Πηγή: e-peiraias.gr