Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το Ε.Σ.Υ. που κράτησε ζωντανή τη χώρα την περίοδο της πανδημίας και τα «στελέχη» του δίνουν ακόμα ελπίδα στον κόσμο.

Οι δυο κύριοι της φωτογραφίας στους οποιους χρωστάει οκος ο πλανήτης ένα ευχαριστώ ειναι ο γνωστός ΠΑΣΠίτης , Αλβέρτος Μπουρλάς, που πήρε την δική του αναγνώριση όταν βγήκε το εμβόλιο, και ο καρδιολόγος Δημήτρης Βραχάτης ο οποίος συντόνισε τις ερευνητική ομάδα GRECCO-19 και συμμετείχε με την Kαναδικη Colcorona, η οποία έδειξε ότι αν χορηγηθεί σε χρόνο μηδέν θα έχουμε μείωση 50% στις εντατικές 44% μείωση της θνητότητας και 25% μείωση των κλινών ΜΕΘ για κορωνοϊο.
Ο καρδιολόγος Δημήτρης Βραχάτης υπήρξε ένα από τα σημαντικά στελέχη της ΠΑΣΠ της γενιάς του με αξιοσημείωτη πορεία στην ΠΑΣΠ Ιατρικής και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις εδώ και χρόνια με τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

ΠΑΣΠίτης όμως υπήρξε και ο επικεφαλής της έρευνας GRECCO-19 Σπύρος Δευτεραίος.

Οι ΠΑΣΠίτες αυτοί που δίνουν με τις έρευνές τους και την δουλειά τους στον κόσμο ελπίδα θα έπρεπε να είναι πρώτη γραμμή του κόμματος, αντ’ αυτού απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο πυρήνας που διοικεί το κόμμα τους έχει αποκλείσει. Παρ’ όλα αυτά εμείς τους ευχαριστούμε που δίνουν τη καθημερνή τους μάχη με την πανδημία και μας γεμίζουν αισιοδοξία.

Υ.Γ. Μπουρλάς και Βραχάτης κάνουν τον κόσμο να ελπίζει

Πηγή: e-peiraias.gr