Χτες έφυγε από την ζωή για το μεγάλο του ταξίδι ο Γιώργος Αξαρλής, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ( Κίνημα αλλαγής) στον Πειραιά.

Χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο προ μηνός και ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πόλης μας μαχόμενος , προσβλήθηκε από τον κορωνοΐό, τον πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον ύπουλο ιό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

Ο Πειραιάς αποχαιρετά έναν «αυθεντικό» Πειραιώτη. Ο Γιώργος Αξαρλής γεννήθηκε στον Πειραιά, τέλειωσε την Ελληνογαλλική Σχολή St. Paul κι έγινε καπετάνιος. Αφού γύρισε όλο τον κόσμο, γνώρισε λιμάνια και φουρτούνες στην καριέρα του, επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, στο λιμάνι της καρδιάς του, τον Πειραιά. Με την οικογένεια του να έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση σε όλους της τους βαθμούς (αντιδήμαρχος ο αείμνηστος πατέρας του Τάκης, δημοτικός σύμβουλος και αντινομάρχης ο αδελφός του Νίκος), ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη κι η δική του εμπλοκή στα πράγματα της πόλης. Ο Γιώργος Αξαρλής, πάντα από τις γραμμές της δημοκρατικής παράταξης, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος κι υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης με συνέπεια την πόλη μας, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά και Νήσων. Πάντα ενεργός πολίτης με απόψεις, ιδέες και κυρίως όρεξη να βοηθήσει. Ως δήμαρχος Πειραιά τον αποχαιρετώ με σεβασμό και απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Πειραιά και Νήσων του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Ψαρούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε μα πάνω από όλα ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΞΑΡΛΗ!!Νιώθω Θλίψη,πίκρα και οδύνη!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του !!!”

Πηγή: e-peiraias.gr