Άστραψε και βρόντηξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, κατά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ υποστηρικτών του τρομοκράτη, Δημήτρη Κουφοντίνα,

Ο κύριος Παύλος Χρηστίδης αφού ξεκαθάρισε ότι «Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα» συνέχισε σε έντονο ύφος κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν το μέρος του καταδικασμένου τρομοκράτη  τονίζοντας «Μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η επιλεκτική αναφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να καταδικάζουν κατηγορηματικά τις τρομοκρατικές, δολοφονικές του ενέργειες».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη:

Σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως προστατεύονται από το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις και τους νόμους. Έχουμε δε, επανειλημμένα καταδικάσει καταχρηστικές πρακτικές και πολιτικές ενάντια στα δικαιώματα των φυλακισμένων.

Όμως δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια. Πολύ περισσότερο αυτά που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας. Μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η επιλεκτική αναφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να καταδικάζουν κατηγορηματικά τις τρομοκρατικές, δολοφονικές του ενέργειες.

Πηγή: e-peiraias.gr