Στη δημιουργία ενός νέου χώρου πολιτισμού και αθλητισμού προχωράει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Ο Ο.Π.Α.Ν νταποκρινόμενος στις υψηλές ανάγκες των δημοτών για ακόμη περισσότερους χώρους δημιουργίας και άθλησης, προχωρά στην διαμόρφωση ενός νέου χώρου στην καρδιά του Πειραιά και στην πλήρη αξιοποίηση του.

Συγκεκριμένα εξασφάλισε και αξιοποιεί ένα κτίριο στο κέντρο του Πειραιά λειτουργώντας παράρτημα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά (Π.Μ.Κ.Π.), Θεατρικό Εργαστήρι,Εργαστήρι Ζωγραφικής, Αίθουσα χορό-διδασκαλίας αλλά και το πρώτο δημοτικό γυμναστήριο που θα εξυπηρετεί την 2η δημοτική κοινότητα του Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. ,Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος υπήρξε και εμπνευστής της ιδέας για την δημιουργία του πολυχώρου τόνισε:

“ Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί οι συνεργάτες μου και εγώ πετύχαμε ένα στόχο που είχα από την αρχή της θητείας μου, στην δημιουργία δηλαδή ενός πολυχώρου Πολιτισμού και Άθλησης στο κέντρο του Πειραιά. Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες συνεχίζουμε να εργάζομαι σκληρά έχοντας ως αποκλειστικό μου στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών μας και την εύκολη και ελεύθερη πρόσβαση στους τομείς που εκπροσωπεί ο Ο.Π.Α.Ν., δηλαδή τον Πολιτισμό, την Άθληση και τη Νεολαία μας.”

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα λειτουργήσουν τα πρώτα τμήματα.

Πηγή: e-peiraias.gr