Στο πλευρό του Κοινωνικού Ιατρείου Αληλεγγύης Σαλαμίνας «Στάση Ζωής», που δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, βρέθηκε ο γνωστός γιατρός και πολιτευτής της Β Πειραιά, Μιχάλης Λιβανός.

Όπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Ιατρείο της Σαλαμίνας στις 27 Δεκεμβρίο δέχθηκε την επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο εναντίον της «Στάσης Ζωής».

Ο Μιχάλης Λιβανός επισκέφτηκε το Ιατρείο συνοδευόμενος από την κυρία Ρένα Δουμένη, η οποία είναι γραμματέας Διοίκησης/Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του πολιτικού γραφείου ιατρού, κ. Μιχάλη Λιβανού… Ο ιατρός κ. Μιχάλης Λιβανός, έφερε φάρμακα για το κοινωνικό ιατρείο, ρώτησε ποια είναι τα προβλήματα του ιατρείου και με ποιο τρόπο μπορεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ να βοηθήσει… Δεν έλειψε φυσικά η συζήτηση για την φτωχοποίηση της κοινωνίας και των εργασιών, λόγω του κορωνοϊού… Ενημερώθηκε από τον ιατρό, για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν… πως καθημερινά στο ιατρείο δέχονται 8-10 νέους συνανθρώπους μας… οι οποίοι παρόλο που έχουν ασφαλιστική ικανότητα, είναι με πολύ χαμηλές αποδοχές και τεράστιες ανάγκες για σίτιση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της «Στάσης Ζωής» :

Πηγή: e-peiraias.gr