Ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους», είναι κατατοπιστικός και τα λέει αναλυτικά για το Κανάλι 1, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά: «Η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ είναι ανίκανη να διαχειριστεί μία χρόνια υποβόσκουσα κρίση του ραδιοσταθμού. Δυστυχώς, σήμερα, δυο χρόνια μετά τη διαπίστωση αυτή, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Και σε αυτό την κύρια ευθύνη έχει ο πρόεδρος. Δήλωσα κατ’ επανάληψη και στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο κύριος Αλέξανδρος Τζεφεράκος είναι ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά. Με τις κινήσεις του επιδείνωσε αντί να βελτιώσει το κλίμα, χωρίς να έχει να παρουσιάσει οποιοδήποτε αξιόλογο αποτέλεσμα που να προκύπτει από τη στάση του, όπου το κύριο και μόνιμο επιχείρημά του ώς σήμερα είναι “φταίνε οι εργαζόμενοι”».

Εχουμε αναφερθεί κι εμείς εδώ, επανειλημμένως, στα πεπραγμένα του κ. Τζεφεράκου. Κρατάει σε ανυποληψία το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά (0,1% είχε στις νέες μετρήσεις ακροαματικότητας, όντας τελευταίο ραδιόφωνο σε ολόκληρη την Αττική), έδιωξε κόσμο, ενώ απαγόρευσε και -άκουσον άκουσον- την ξένη μουσική. Πάλι καλά που δεν έβαλε να παίζουν εμβατήρια. Εργαζόμενοι που δουλεύουν δεκαετίες στο Κανάλι 1 90.4 αντέδρασαν και έστειλαν επιστολή με τις θέσεις τους στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Και συνεχίζει ο Νίκος Μπελαβίλας: «Προτείνω όχι μόνο να διακοπεί η διαδικασία, αλλά να ανασταλεί με πρωτοβουλία του δημάρχου η λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ και να προχωρήσουμε άμεσα σε δημαιρεσίες για αντικατάσταση του. Αποδείχθηκε πολύ λίγο για να διοικήσει έναν δημοτικό οργανισμό». Επίσης, ενημέρωσε και τον επικεφαλής του «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», Νίκο Βλαχάκο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις: «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» Διαμάντω Μανωλάκου, «Ανταρσία στο Λιμάνι» Θανάσης Διαβολάκης.

Πηγή: e-peiraias.gr