Από τον επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, βγήκε η είδηση, την ημέρα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος.

Και η είδηση δεν ήταν η καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος για 2022 από την πλευρά της παράταξης του, αλλά το ότι ο κ. Γουρδομιχάλης ανακοίνωσε στην ουσία και την υποψηφιότητα του για δήμαρχος του Κορυδαλλού, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

– «Αν οι συμπολίτες μας, μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του δήμου στην επόμενη δημοτική περίοδο, δεσμευόμαστε για την κατάρτιση σχεδίων τεχνικού προγράμματος που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γουρδομιχάλης.

Η υποψηφιότητα Γουρδομιχάλη και η αυτόνομη κάθοδος των «Πολιτών» ταράζουν τα νερά στον Κορυδαλλό, καθώς αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα που δηλώνεται δημοσίως, πέραν της αναμενόμενης του νυν δημάρχου κ. Χουρσαλά.

Με το ειδικό πολιτικό βάρος και την κοινωνική επιρροή που έχει ο Γρ. Γουρδομιχάλης στον Κορυδαλλό, ήταν αυτονόητο τους τελευταίους μήνες πολλοί να προσπαθούν να βολιδοσκοπήσουν ή να μαντέψουν τις προθέσεις του ως προς την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.

Σε αυτό το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», μάλλον έλυσε τις απορίες…

koinoniki.gr

Πηγή: e-peiraias.gr