Σε κτίριο του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα επί τη συμβολή των οδών Νάξου και Θεμιστοκλέους (δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη, στον 1ο όροφο και στο ισόγειο) μεταφέρθηκε το Φυσικοθεραπευτήριο του Κέντρου Υγείας Νίκαιας.

  Η συγκεκριμένη δομή  στεγαζόταν σε κτίριο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» αλλά λόγω έναρξης των εμβολιαστικών κέντρων  και αναδιάταξης των δομών, η μετεγκατάστασή του κρίθηκε απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ομαλή έναρξη του εμβολιασμού κατά του COVID-19.Γι’αυτό το λόγο και διαθέτουμε κτίρια του Δήμου μας προς αξιοποίηση προκειμένου τα εμβολιαστικά κέντρα να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει χρέος  να ‘πατήσει το δικό της φρένο’ στα κρούσματα και να αποσυμφορηθεί η πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας. Η τήρηση των περιοριστικών μέτρων  και ο παράλληλος εμβολιασμός είναι τα όπλα μας που θα μας βοηθήσουν να βγούμε νικητές από αυτή τη μάχη με την πανδημία».

 

 

Πηγή: e-peiraias.gr