Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας που λειτουργούσε παράνομα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο “BellaVita” στην οδό Λιοσίων, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε παράνομα κάθε Παρασκευή και Σάββατο εδώ και τρεις μήνες.

Από τους πιο δημοφιλείς που έχουν τραγουδήσει στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Τριαντάφυλλος και ο Πέτρος Ίμβριος, όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχουν ανέβει στο Youtube και τα social media.

Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν αναρτήσεις τον τελευταίο καιρό,που προανήγγειλαν την επιστροφή του στα νυχτερινά δρώμενα με το μήνυμα”Σύντομα κοντά σας”, ενώ άτομα με την ιδιότητα του μάνατζερ έκαναν κάλεσμα από το προφίλ τους για όποιον ενδιαφερόταν.

Μετά την έφορδο στελεχών του Υπουργείου, συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί ιδιοκτήτες και επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους και 3.000 στους ιδιοκτήτες. Επίσης, το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το κατάστημα βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα υπό παρακολούθηση, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για παράνομη λειτουργία του. Την ώρα που έγινε η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΙΜΕΑ,ήδη μέσα στο νυχτερινό κέντρο βρίσκονταν μέλη της ΔΙΜΕΑ που παρίσταναν τους θαμώνες.

“Δεν ήταν πάρτι, ήταν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου με θαμώνες και λουλουδούδες” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και τον Ηλία Σιακαντάρη για τα όσα λάμβαναν χώρα στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο.

“Όλοι θα ερευνηθούν” σημείωσε, “όλα τα στοιχεία έχουν πάει στον εισαγγελέα”. Έθεσε μάλιστα ζήτημα ατομικής ευθύνης, λέγοντας ότι κάποιοι θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ότι με 2.500 κρούσματα την ημέρα δεν μπορούν να κάνουν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου.

Πηγή: e-peiraias.gr