Το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής που αποφάσισε τελικά η Κυβέρνηση προκάλεσε ανακούφιση στους εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ετοιμάζονται από την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου να ανεβάσουν ρολά και να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό.

Με ικανοποίηση, δικαίωση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία όπως αναφέρει, χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκος Πέτσας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, “ο κλάδος του λιανεμπορίου μπορεί και πρέπει να μείνει ανοιχτός, γιατί δεν είναι αιτία διασποράς του ιού”, ενώ προτρέπει τους καταναλωτές της πόλης να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας:

“ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ «RESTART»

Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανεμπορίου με τρόπο “click in shop” αλλά και των άλλων επαγγελμάτων απο την Δευτέρα 18/1/ 21 δίνει ικανοποίηση,δικαίωση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξια για την πορεία και την εξέλιξη των επιχειρήσεων που παρέμειναν ένα τόσο μεγάλο διάστημα κλειστά .
Πρέπει τώρα με τη συμμετοχή των επαγγελματιών, των απασχολούμενων αλλά και του καταναλωτικού κοινού να προστατέψουμε αυτή την απόφαση και να δείξουμε ότι ο κλάδος του λιανεμπορίου μπορεί και πρεπει να παραμείνει ανοιχτός γιατί δεν είναι αιτια διασποράς του ιού.
Τα καταστήματα λιανεμπορίου του Κερατσινιου και της Δραπετσωνας καλούν το καταναλωτικό κοινό της πόλης να προτιμήσουν για τις αγορες τους τα καταστήματα της περιοχής μας!!!”

Πηγή: e-peiraias.gr