Κατά της απόφασης για συνέχιση του lockdown στα καταστήματα λιανικής τάχθηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκος Πέτσας.

Στην αρχή της μακροσκελής ανακοίνωσής του τονίζει «Χωρίς έκπληξη αλλά με μεγάλη λύπη ακούσαμε σήμερα για την παράταση του lockdown στα καταστήματα λιανικής». Εν  συνεχεία αναφερομένους σε ειδικούς και πολιτικούς ζήτησε να παρθεί μια οριστική απόφαση και να μην αλλάζει κάθε τόσο κατά το δοκούν.

Ο Νίκος Πέτσας μεταξύ άλλων αναρωτιέται «τι δε καταλαίνουν», από τη στιγμή που το λιανικό εμπορικό δεν αποτελεί εστία μετάδοσης, όπως ότι δεν αποτελούν εστία μετάδοσης τα ήδη κλειστά καφέ. Ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τους ειδικούς, ότι γνωρίζουν, ότι εστία μετάδοσης πλέον είναι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ.

Στο τέλος της ανάρτησης κλείνει μ’ ένα βαρύ κατηγορώ, που δείχνει θυμό και απογοήτευση «Με τις πραξεις σας μας δίνεται το δικαίωμα να πιστεύουμε πλέον ότι η απόφαση για την«alacart» παράταση του κλεισίματος των Μμ επιχειρησεων λιανεμπορίου ειναι για λόγους μέσα απο” κέντρα αποφάσεων “που θέλουν το θάνατο του εμποράκου και την εξάλειψη του»!!!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πέτσα:

Πηγή: e-peiraias.gr