Γνωστοί για την τεράστια απήχηση τους στο νεανικό κοινό, οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Ιουνίου σε μία από τις μεγαλύτερες hip hop συναυλίες της χρονιάς.

Προερχόμενοι από τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής hip hop σκηνής, οι Βέβηλος και Anser δίνουν ραντεβού on stage για να ταρακουνήσουν το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 26 Ιουνίου 2021. Στην πρώτη εμφάνιση, μετά από τις sold out συναυλίες τους το 2019, οι καλλιτέχνες προσκαλούν φίλους και ακροατές σε μια μουσική νύχτα που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστη.

Την ημέρα της συναυλίας οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Οι μουσικές θα αντήχουν ήδη από τις 19:00 στο Κατράκειο Θέατρο, και την σκηνή θα γεμίσουν μία σειρά από φίλους και καλεσμένους έκπληξη. Οι Βέβηλος και Anser θα ανέβουν στην σκηνή περίπου στις 20:45 και η συναυλία θα λήξει λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ. Στα πλαίσια του σεβασμού Ατόμων με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα, μέρος της πλατείας θα διατεθεί σε ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους) έτσι ώστε να υπενθυμίσουμε πως το hip hop είναι κάτι παραπάνω από μουσική έκφραση.
Β

άσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική. Η πληρότητα του θεάτρου θα είναι 50% ενώ θα υπάρξουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των καθήμενων θεατών.

Βέβηλος & Anser “Άμα ρωτήσουν που χάθηκα”
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (Μάνου Κατράκη & Κυράς της Ρω)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021
Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30.

Το live show από guests & friends θα ξεκινήσει από τις 19:00, ενώ οι Βέβηλος και Anser θα ανέβουν στην σκηνή κατά τις 20:45.
Λήξη συναυλίας: 23:30 (κατά προσέγγιση)

Τιμές εισιτηρίων:
Κερκίδες: 10€ προπώληση | 12€ ταμείο
Πλατεία: 12€ προπώληση | 15€ ταμείο ( θα ανοίξουν 8 Ιουνίου)
Οι συνοδοί των ΑΜεΑ θα εισέρχονται δωρεάν.
Σημείωση: Όλα τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Link για αγορά εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/katrakeio/vevilos-anser/

Πηγή: e-peiraias.gr