Ένα πολυσήμαντο έργο έρχεται στην πόλη της Νίκαιας για παιδιά σχολικής ηλικίας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος αναφέρει «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω πρόσφατα στο γραφείο μου, τον εμβληματικό για τη Νίκαια και τον αθλητισμό γενικότερα, Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος ηγείται του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Γήπεδο Ζωής» που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)».

Το έργο περιλαμβάνει μία εγκατάσταση που είναι υπό σχεδιασμό, και θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 9,5 στρεμμάτων, το οποίο θα στεγάσει τις δράσεις του Γηπέδου Ζωής.

Η εγκατάσταση αυτή είναι ένα κέντρο για τα παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία θα μπορούν να το επισκέπτονται μετά το σχολείο, να δεχθούν δωρεάν ένα ζεστό γεύμα, να διαβάσουν για την επόμενη ημέρα στο σχολείο και να συμμετάσχουν σε αθλητικά προγράμματα καθώς και σε προγράμματα που θα τα βοηθήσουν να χτίσουν δυνατό χαρακτήρα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το Γήπεδο Ζωής προγραμματίζει δράσεις για τα παιδιά σε διάφορα σημεία της πόλης από αυτό το Φθινόπωρο. Σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: e-peiraias.gr