Στα σκοτάδια είναι το γήπεδο στίβου στη Νίκαια σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βαγγέλης Βότσης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση-καταγγελία «Το γήπεδο διαθέτει 4 πυλώνες στα άκρα του με 8 φωτιστικά σώματα ο καθένας, 32 στο σύνολο. Από αυτοψίες των τελευταίων εβδομάδων, ανάβουν καθημερινά από 5 έως 7 φωτιστικά σώματα». Επίσης τονίζει ότι το θέμα είχε τεθεί στην Διοίκηση του Γιώργου Ιωακειμίδη, απ’ ότι φαίνεται όμως οι υπεύθυνοι αδιαφόρησαν.

Ο κύριος Βότσης παράλληλα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των πολιτών «Το θέμα εκφεύγει του αντιδημάρχου αθλητισμού, που θα έπρεπε να εγγυηθεί τις λειτουργικές προδιαγραφές του αθλητικού χώρου, όπως και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, αλλά εμπίπτει πλέον στην αρμοδιότητα της αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας, έναντι των κινδύνων ασφάλειας των αθλούμενων στις δημοτικές υποδομές».

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Βότση:

Γήπεδο στίβου στο ημίφως

Μετά το ημίφως χριστουγεννιάτικα στην Π.Τσαλδάρη στη Νίκαια, έχουμε ημίφως διαρκείας στο γήπεδο του στίβου δίπλα στο κλειστό Μ.Μερκούρη στο Ρέντη.

Το γήπεδο διαθέτει 4 πυλώνες στα άκρα του με 8 φωτιστικά σώματα ο καθένας, 32 στο σύνολο.

Από αυτοψίες των τελευταίων εβδομάδων, ανάβουν καθημερινά από 5 έως 7 φωτιστικά σώματα.

Προ δεκαπενθημέρου θέσαμε το θέμα στη δημοτική αρχή αλλά δυστυχώς τα ανακλαστικά της διαπιστώθηκαν ασθενή.

Οι δημοτικές υποδομές θα πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με προδιαγραφές. Δεν είναι υποκειμενικό το θέμα του ελλιπούς φωτισμού, είναι αντικειμενικό.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Δήμαρχος γενομένης συζήτησης, είχε εκδηλώσει την αγάπη του στο στίβο. Αλλά τι εμμονή είναι εκείνη που για να εκφραστεί εμπράκτως η αγάπη απαιτεί … σκοτάδια.

Το θέμα εκφεύγει του αντιδημάρχου αθλητισμού, που θα έπρεπε να εγγυηθεί τις λειτουργικές προδιαγραφές του αθλητικού χώρου, όπως και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, αλλά εμπίπτει πλέον στην αρμοδιότητα της αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας, έναντι των κινδύνων ασφάλειας των αθλούμενων στις δημοτικές υποδομές.

Εφόσον δεν υπήρξε ανταπόκριση στις κατ’ ιδίαν εκκλήσεις μας, ένα δημόσιο κράξιμο είναι απαραίτητο.

Πηγή: e-peiraias.gr