«Ο ένας μετά τον άλλο οι αθλητικοί χώροι της πόλης παραδίδονται στους αθλούμενούς μας ανακαινισμένοι και ολοκληρωμένοι.

Η Ρυθμική και η Ενόργανη Γυμναστική είναι δύο αθλήματα που έχουν τους δικούς τους πιστούς και τις διακρίσεις τους σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Στο Γυμναστήριο του Πλάτωνα που καθημερινά δέχεται δεκάδες παιδιά που λατρεύουν τα αθλήματα αυτά, είχε διαβρωθεί η ταράτσα και είχε να ανακαινιστεί ο χώρος σχεδόν 35 χρόνια.

Επισκευάστηκε λοιπόν και μονώθηκε η ταράτσα, βάφτηκε όλο το κτήριο και μπήκε καινούργιο ταπί. Με το γύρισμα του χρόνου λοιπόν ο χώρος παραδόθηκε στους αθλούμενούς του όμορφος και ανακαινισμένος. Ένας ακόμα αθλητικός χώρος της πόλης που τιμά αυτήν και τους δημότες της.

Οι ομάδες που αθλούνται εκεί, ο Άρης Νίκαιας και ο Πήγασος Νίκαιας θα φροντίσουν να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το γυμναστήριο.

Επόμενος χώρος που θα ξεκινήσει είναι το κολυμβητήριο του Πλάτωνα και η ενεργειακή και όχι μόνο αναβάθμισή του. Καθυστέρησε μέχρι τώρα εξαιτίας πολλών γραφειοκρατικών προβλημάτων αλλά τώρα λύθηκαν όλα και προχωράει.

Μετά θα πάρει σειρά το κλειστό Γυμναστήριο του Καραμπίνη. Για τους νέους αθλητικούς χώρους που ετοιμάζουμε θα μιλήσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Λίγη υπομονή….»

Γιώργος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

Πηγή: e-peiraias.gr