Τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη δέχονται μια ολομέτωπη επίθεση από συμβούλους της αντιπολίτευσης

Όπως τόνισε συγκεκριμένα ο Γιώργος Ιωακειμίδης «Τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη δέχονται μια ολομέτωπη επίθεση από συμβούλους της αντιπολίτευσης».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Ιωακειμίδη:

Η πόλη προχωράει δίχως να κοιτάζει τη δική τους μελαγχολία.

Τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη δέχονται μια ολομέτωπη επίθεση από συμβούλους της αντιπολίτευσης που προξενεί τεράστια κατάπληξη και για τη στιγμή αλλά και για την έντασή της, δηλαδή:

• Δημοτικός Σύμβουλος αναρτά φωτογραφίες στο διαδίκτυο με έναν κάδο με σκουπίδια εγκαλώντας τη διοίκηση του Δήμου και τους εργαζόμενους γιατί δεν τον μάζεψαν. Στους χιλιάδες κάδους σκουπιδιών που έχει η πόλη μας θα μπορούσε κανείς να φωτογραφήσει ένα γεμάτο κάδο οποιαδήποτε στιγμή ή να ξεφύγει από το απορριμματοφόρο ένας κάδος ή ακόμη και να το κάνει κανείς επίτηδες για να εκθέσει την υπηρεσία. Ασήμαντο έτσι κι αλλιώς για να γίνει γεγονός προς συζήτηση αν οι υπόλοιποι κάδοι μαζεύονται.

• Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης φωτογραφίζει εργαζόμενο της καθαριότητας που φοράει γιλέκο προστασίας με ένδειξη “Δήμος Ρέντη” και εγκαλεί το Δήμο γιατί δεν φοράει τα γιλέκα που εδώ και 9 χρόνια δίνουμε και γράφουν “Δήμος Νίκαιας – Ρέντη”. Το να του είχε ξεμείνει και να το φόρεσε δεν περνάει από το μυαλό της, θα προτιμούσε να βγει χωρίς γιλέκο ή να το έχει πετάξει.

• Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κάνει ανάρτηση με φωτογραφία από σακούλες στον Άγιο Φίλιππα που κάποιος εργαζόμενος έβαλε για να μαζεύουν τα σκουπίδια αυτή την εποχή που ο λόφος καθημερινά πλημμυρίζει με κόσμο. Θα προτιμούσε να πετάνε τα σκουπίδια κάτω μέχρι ο Δήμος να προμηθευτεί επιπλέον καλαθάκια (που ήδη τοποθετήθηκαν).

• Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης καταγγέλλει στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας ότι στο Δήμο δεν φορούν μάσκες, καπνίζουν εντός του κτιρίου και δεν τηρείται το 50% της τηλεργασίας.

Αποτέλεσμα της καταγγελίας είναι η επίσκεψη στο Δήμο στις 31 Δεκεμβρίου!!! (παραμονή πρωτοχρονιάς) κλιμακίου που αφού ελέγχει τα πάντα διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση εργαζόμενου ή αιρετού.

Κανένα νόημα δεν έχει να αναφέρω ονόματα, εξάλλου όποιος ψάξει μπορεί εύκολα να τα βρει. Το ζητούμενο και φυσικά κατακριτέο είναι ο τρόπος που κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση. Βρίζοντας υπαλλήλους και μάλιστα σ’ ένα τομέα που στο παρελθόν η πόλη είχε υποφέρει πολύ, την καθαριότητα. Δεν θυμάμαι τότε να είχε μιλήσει κανείς απ’ αυτούς για το πόσο βρώμικη ήταν η πόλη. Μάλλον ξέχασαν γρήγορα. Ευτυχώς όμως η πόλη δεν ξεχνά.

Στο παρελθόν αλλά και τώρα, πολλοί συνάδελφοί μου φορτώνουν στους εργαζόμενους των δήμων ό,τι στραβό συμβαίνει σ’ αυτούς. Δεν το έκανα ποτέ. Τιμώ τους ανθρώπους που κάθε μέρα παλεύουν για να είναι η πόλη καθαρή και να λύνουν τα δεκάδες προβλήματα που προκύπτουν, πολύ περισσότερο αυτή την εποχή που πολλές φορές λειτουργούμε με πολύ λιγότερους είτε λόγω κορωνοϊού είτε λόγω τηλεργασίας. Η δημοτική αρχή στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει τους συνεργάτες μας εργαζόμενους που πασχίζουν καθημερινά για την πόλη μας. Όποιος θέλει να επιτεθεί στη Δημοτική Αρχή ας βρει κάτι άλλο, ΟΧΙ εργαζόμενούς μας.

Δεν ασχολούμαι ποτέ στις αναρτήσεις μου με την αντιπολίτευση και λυπάμαι αν δεν βρίσκουν κάποιο πιο σοβαρό θέμα για αντιπολίτευση αλλά για άλλη μια φορά φαίνονται τόσο λίγοι….

Πηγή: e-peiraias.gr