Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ,Πασχάλης Τσαρούχας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσαρούχας είχε βρεθεί και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και είχε παραδώσει στον εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο, περίπου 20 φακέλους με καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας από ηθοποιούς,σεναριογράφους, σκηνοθέτης και άλλα πρόσωπα.

Οι καταγγελίες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη αξιολογηθεί σε πρώτο στάδιο από τις εισαγγελικές αρχές και τρεις εξ αυτών παρουσιάζουν ενδιαφέρον ποινικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μια ηθοποιός που πλέον ζει στο εξωτερικό καταγγέλλει βιασμό από πασίγνωστο πρωταγωνιστή, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών, το συγκεκριμένο αδίκημα έχει όμως παραγραφεί.

Πρόκειται για τη γυναίκα που ο γνωστός ηθοποιός είχε καλέσει σπίτι του,προκειμένου να μιλήσουν για δουλειά και την οποία, σύμφωνα με όσα η ίδια κατέθεσε στην καταγγελία της,βίασε και στη συνέχεια απείλησε να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Πηγή: e-peiraias.gr