Σοκ, προκαλεί η καταγγελία 35χρονου, που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, στην τρυφερή ηλικία των 14ων του χρόνων, από διακεκριμένο ηθοποιό.

Ο 35χρονος, πλέον,  λογοθεραπευτής Χρήστος Πέρρος 21 έτη μετά, αποκάλυψε πως  εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, εξαιτίας όσων έζησε.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γνωστός ηθοποιός τον πλησίασε σε έναν κινηματογράφο και του ζήτησε να πάνε μαζί στο σπίτι του.

«Όταν ήμουν 14 ετών εκτός από την παρέα των φίλων μου, μου άρεσε να βλέπω κινηματογράφο μόνος μου. Έτσι ένα βράδυ πήγα σε έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής για να δω μία ταινία. Επειδή όμως με τον πατέρα μου καθυστερήσαμε να πάμε στην πρώτη προβολή, αποφασίσαμε να δω την επόμενη και στο μεσοδιάστημα χρειάστηκε να περιμένω στον προαύλιο χώρο. Εκεί με προσέγγισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αρχίζοντας μία κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Εκείνη την περίοδο προβάλλόταν μία σειρά που ήταν πάρα πολύ δημοφιλής στο κοινό. Εγώ τον αναγνώρισα και για αυτό ήμουν φιλικά διακείμενος. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός πιο φιλικός βάζοντας το χέρι στη μέση μου, και χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά – χωρίς να με πιέζει όμως.

Χωρίς καμία περιστροφή και ενδοιασμό μού προτείνει να πάμε σπίτι του ένα τσιγάρο και ένα ουίσκι. Αυτή ήταν η ατάκα. Όπου εγώ έχω «παγώσει», γιατί με έχει αγγίξει και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά τον σπρώχνω και του λέω δεν υπάρχει περίπτωση είμαι 14 χρόνων. Κατάφερα να τον απωθήσω. Ο μπαμπάς μου θα ερχόταν να με πάρει από τον κινηματογράφο. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ πίνω κάθε μέρα γάλα για να πριν πάω σχολείο. Με τη λέξη γάλα το βλέμμα του άστραψε. Έφυγε χωρίς να μου πει καληνύχτα, χωρίς να μου πει τίποτα, έβαλε την ουρά στα σκέλια και έφυγε».

 «Έλα στο σπίτι μου να συζητήσουμε, πώς μπορείς να περάσεις τις εξετάσεις»

Ο 35χρονος, ξαναείδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό, πέντε χρόνια μετά, όταν ήταν 19 ετών και θέλησε να πάρει πληροφορίες για τη φοίτησή του, από μια Δραματική σχολή.

«Μου υπέδειξαν ένα γραφείο στο οποίο χτύπησα την πόρτα, άνοιξα… και εκεί ήταν ο συγκεκριμένος ηθοποιός», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο καταγγελλόμενος, δεν τον γνώρισε και τον υποδέχτηκε με χαρά, λέγοντάς του «τι ακριβώς και ποια χαρτιά πρέπει να έχω για να καταθέσω στη σχολή. Τον ευχαρίστησα και γύρισα να φύγω. Μου κράτησε το χέρι, πάω να φύγω και μου είπε «θέλεις να έρθεις το απόγευμα στο σπίτι μου να συζητήσουμε, πώς μπορείς να περάσεις όλες τις εξετάσεις»; Έτσι το έχετε εδώ, λέω, μου προτείνεις να μπω χωρίς εξετάσεις να πάρω τη θέση ενός παιδιού που μπορεί να είναι υπερταλαντούχο. Ευχαριστώ πολύ, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη σχολή και έφυγα» είπε ο Χρήστος Πέρρος.

Πηγή: e-peiraias.gr